Selecteer een pagina

Het Werk

Strategie

Wie er voor wil zorgen om plannen haalbaar te maken, ontwikkelt vanuit klant- en marktperspectief. Het uitgangspunt is duurzame, gezonde en groene woon-, werk- en leefomgevingen. Vanuit brede ervaring en een kundig netwerk ontkiemen frisse ideeën en nieuwe inzichten tot haalbare concepten en realistische plannen. Het resultaat; Optimaal investeren en exploiteren.

Bij het ontwikkelen van de strategie willen we dit doen door innovatie en een duidelijk programma. Hiervoor is het van belang om ambities en investering op duidelijke wijze bij elkaar te brengen. Aan de hand van TCO berekeningen wordt er kansen geboden om duurzame investeringen binnen de projecten optimaal in te zetten. Daarmee kan een juiste stap naar een energie-neutrale omgeving in 2050 te realiseren. Wij kunnen ook als consultant binnen organisaties opereren waarbij het directe voordeel van brede kennisondersteuning aanwezig is.

 

Producten

 • Strategische vastgoedbeleid;
 • Haalbaarheidsonderzoek en businesscases;
 • TCO berekeningen.

Ontwerp

Of het nu gaat om advisering bij nieuwbouwprojecten of verduurzamingsprojecten wij verrichten de bouwkundige, bouwfysische- en installatietechnische werkzaamheden als aanvulling op de werkzaamheden van onder andere architect en constructeur. Hierbij integreren we de bouwkwaliteit en het energieconcept tot 1 geheel. Dit noemen we de fase meedenken. Op gebied van bouwkosten, bouwfysica, bouwtechniek en installatietechniek brengen we onze creativiteit in en maken het project beheersbaar vanaf het begin.

 

Producten

 • Bouwkostenbegeleiding;
 • Bouwadvies;
 • Energie- en installatie advies;
 • Duurzaamheids-onderzoeken bestaand vastgoed.
ontwerp

Contract

Onderdeel van een bouwcontractstuk zijn de technische bouwaanvraagstukken. Binnen het buro zijn wij BENG gecertificeerd. Ook de overige benodigde berekeningen voor de omgevingsvergunning verzorgen we met uitzondering van sterkteberekeningen.

Het vastleggen van het technisch ontwerp bouwkundig en installatietechnisch kan in verschillende vormen zoals Programma van Eisen, vraagspecificatie tot STABU bestek worden vastgelegd.

 

Producten

 • Berekening voor omgevingsvergunning;
 • STABU bestekken en Technische omschrijvingen.

Toezicht en kwaliteitsborging

Bewaken van kwaliteit is nu van belang en zal in de toekomst steeds belangrijker worden. Naast de essentiële kennis van zaken, kunnen we met behulp van verschillende meetapparatuur kwaliteit meten en vaststellen. Hiermee kunnen we helder en duidelijke adviezen geven.

Projectmatig leggen we de uitvoeringswerkzaamheden standaard vast in beeld en schrift in een projectboek, zodat dit later op ieder moment is terug te halen. Daarmee verzorgen we voor opdrachtgevers een belangrijk archief.

 

Producten

 • Bouwtoezicht
 • Directievoering
 • Kwaliteitsborging

Met een multidisciplinair team van specialisten op het gebied van vastgoedstrategie, bouwadvies, energieproductie en installatie advies zorgen wij voor verrassende innovatieve en slimme oplossingen.

Neem contact op

Contactformulier